Terugreis

De afgelopen drie dagen staan in het teken van de terugreis naar huis, de vakantie is nu bijna afgelopen. De laatste twee dagen in Noorwegen heb ik nog een iets andere route genomen dan ik eerst had uitgestippeld. In plaats van onder langs Oslo te gaan, ben ik boven langs gegaan en heb zo de drukte bij Oslo vermeden. En ook de laatste wegen in Noorwegen waren weer heerlijke stuur wegen, het ging weliswaar niet meer zozeer omhoog en naar beneden maar er zaten nog lekker veel bochten in. Gisteren bij het zoeken naar een camping moest ik wat langer doorrijden dan dat ik eigenlijk wou maar uiteindelijk vond ik toch nog een camping. Deze camping lag naast een oud fort, deze heb ik later in de avond nog even bezocht.

Vandaag aankomen in Zweden, hier is de weg niet leuk. Ik moet hier namelijk over de snelweg naar Malmo om bij de brug naar Denemarken te komen, hier zijn niet veel alternatieve routes.

  • Dag 38, 275 km gereden.
  • Dag 39, 378 km gereden.
  • Dag 40, 223 km gereden. Totaal 10520

One Comment

Heit

juli 13th, 2016

Het is nu wel erg snel voorbij. maar je hebt wel hele mooie dingen gezien en meegemaakt en dat nemen ze je nooit meer af.Geniet nog van de laatste etappe terug naar huis. Groet Heit en Mem