Afscheid

Afscheid

16 mei 2019 Uit Door Remko

Gister afscheid genomen van Marc, hij gaat nu een andere route rijden dan ik. Het heeft geen zin om bijelkaar te blijven. Hij pakt hier in Canada nog wat highlight en gaat dan weer naar huis. De komende 10 weken zit ik hier alleen, het afscheid viel wel wat zwaar. De laatste 2 dagen van gezamenlijke reis, heeft Marc mij nog even opgezocht met de auto. Toen hij opgaf met het fietsen hebben wij heel snel afscheid moeten nemen, dit was voor ons beide niet echt bevredigend.

Vandaag heb ik ook afscheid genomen van de KVR, vanaf Midway heet de trail nu Colombia & Western Rail trail (CWR). De KVR was een zeer mooie track die over het algemeen goed te fietsen was. Op sommige stukken was die overstroomd met water, soms waren er stukken weg geslagen en zo nu en dan was er een weg verzakking. Maar overal algemeen was de trail goed te fietsen.

Vandaag is ook een rustdag, ben vanmorgen in Rock Creek begonnen, een uurtje later was ik in Midway. Hier heb ik de camping opgezocht, kon hier even douche en heb wat kleren uitgewassen. Het was de bedoeling om gisteren al een rustdag te pakken maar het plaatsje wat ik uitgezocht had was zo klein dat ik me daar snel zou vervelen, dus toch maar door gefietst.

Afgelopen maandag heb ik trouwens het mooiste stuk van de KVR gereden, hier liggen op een kleine 10 km allemaal mooie bruggen over de bergen heen, een stuk of 15. Dit was erg gaaf om te zien.

PS in het vorige blog, heb ik ook nog wat foto’s toegevoegd.