Door Nederland

Door Nederland

12 augustus 2020 Uit Door Remko

Ik wou deze blog eigenlijk gisteravond al plaatsen maar door de slechte WiFi verbinding op de camping lukte dit niet.

Afgelopen vrijdag begon dan eindelijk mijn vakantie,het plan was om eerst naar Ameland te gaan met de korfbal en dan maandag gelijk op de fiets te stappen om naar het beginpunt van mijn route te fietsen. Dit ging echter allemaal niet door, vanwege de wel bekende virus. Dus nu begin ik gewoon thuis om gelijk naar het beginpunt te gaan.

De route die ik door Nederland heb gemaakt is niet erg mooi maar dat geeft verder niet zoveel want ik wil zo snel mogelijk naar België. Onderweg pas ik de route nog aan als blijkt dat er op de route na Utrecht bijna geen campings zijn. Dit heeft als voordeel dat ik dan zondag over de dijk van de Lek kan fietsen. En zo hoef ik ook niet door Rotterdam heen. Om weer op de route te komen besluit ik om richting Hellevoetsluis te fietsen. In Oud-Beijerland boodschappen heb gedaan, kijk ik of ik ergens een camping kan vinden. Er is er een op hemelsbreed op 4 km, om er te komen moet ik 20 km fietsen. Gelukkig ligt er ook een op de route, deze is maar 16 km fietsen.

De grens met België

Het is onderweg wel zeer warm en de laatste 2 dagen heb ik daar wat last van. Ik besluit dan beide dagen ook om wat eerder te stoppen en dan rustig op de camping te gaan zitten niks doen.

Vandaag ben ik België aangekomen, morgen ben ik dan met de ‘Frontlijn route’. Heb er zin in.

De route van de afgelopen dagen: