Ruwe zee

Ruwe zee

21 juni 2024 Uit Door Remko

Gisteren ben ik met de veerboot overgestoken naar de Lofoten. De zee was erg ruwe, het waaide behoorlijk hard. Hierdoor ging het schip behoorlijk heen en weer. Ik zag dat er een aantal mensen niet tegen kon en zeeziek werden. Ik zelf had er niet heel veel last van, heel in het begin even maar nadat ik achter even op het dek had gestaan was het over.

Ik merk onderweg dat ik het in de auto toch minder leuk reizen vind dan op de fiets. Ik heb onderweg minder tijd om op de omgeving te letten. Hierdoor mis ik toch wel wat dingen. Ondanks dat geniet ik onderweg wel, ik blijft het een mooi land vinden om door heen te reizen. Morgen ga ik nog een klein stukje noordelijker en dan sla ik af richting Zweden en ga dan weer richting het zuiden.

De route die ik volgde was opzicht niet heel moeilijk. In het begin moest ik de 13 volgen en na Trondheim moest ik de 17 volgen nar Bodo. Dus ik hoefde onderweg de route planner er niet bij te hebben, via de kaart was het allemaal makkelijk te volgen.

Onderweg slaap ik meestal op een camping, ik merk dat het met een auto en tent lastig is om goeie plekjes te vinden om wild te kamperen. Dit is me tot nu toe 1 keer gelukt.