Op visite

Op visite

28 juni 2021 Uit Door Remko

Afgelopen zaterdag en zondag was ik bij mijn ouders op visite, zij lagen met de boot in Stavoren. Het was erg gezellig om ze na vier weken weer even te zien. Zaterdag gaan we lekker uit eten en op zondag gaan we eerst een multi cache doen bij de sluis. In eerste instantie denk ik dat de uitkomst niet goed is maar als ik later bij de boot alles nog eens bekijk moet het toch goed zijn. Mijn vader en ik lopen er nog eens heen en kijken nog eens goed. Dan heeft mijn vader hem in eens in zijn handen. Later op de avond gaat de barbecue aan.

Een week eerder zit ik het weekend op Texel, hier heb ik 2 rustdagen in gepland. Op de eerste rustdag ga ik toch nog fietsen, want ik wil ook nog wat van het eiland zien. Op de maandags regend het bijna de hele dag, hierdoor zit ik bijna de hele dag in de tent te niksen.

Ik word dinsdagmorgen vroeg wakker en besluit dan om er maar direct af te gaan. Om op tijd in Stavoren te zijn moeten er toch nog best veel kilometers worden afgelegd. En het zijn er wat meer dan ik had gedacht. Na de de veerboot me weer in Den Helder heeft afgezet, volg ik eerst nog een stukje van de kustroute. Bij de afsluitdijk ga ik over op de zuiderzeeroute.

Woensdag besluit ik toch redelijk vroeg te stoppen, want na Amsterdam komt er voorlopig geen camping de redelijk op de route ligt. ’s Avonds pak ik de tram nog even en ga dan het centrum nog even in. De dag er na fiets ik door de 2 laatste provincies van mijn rondje door Nederland. Bij Zeewolde heb ik geluk met de veerboot, deze zou net weg varen maar blijft voor mij nog even aan de kant liggen. Als ik de boot op fiets dan vertrekt hij gelijk.

Gisteren ben ik weer oppad gegaan om mijn rondje Nederland af te maken. Ik moest nog een klein stukje fietsen van de zuiderzeeroute, bij de afsluitdijk ga ik weer over naar de kustroute.

De route van de afgelopen dagen:

kamagra

Een van de meest voorkomende bijwerkingen die u zult ervaren tijdens het nemen van kamagra vrouwen oral jelly, of een ander type pil, is blozen in het gezicht. Nu, terwijl sommige mensen deze bijwerking helemaal niet ervaren, zal dit bij anderen vaker gebeuren dan zij zouden willen. Als u merkt dat uw gezicht vaak begint te blozen, praat dan meteen met uw arts. Hij of zij zal u verder advies kunnen geven over wat u kunt doen om de bijwerkingen tegen te gaan. Om kamagra oral jelly veilig te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat u eerst uw arts raadpleegt. Uw arts zal u kunnen vertellen hoeveel van dit geneesmiddel u moet innemen en hoe vaak u het moet innemen. Uw arts kan u ook vertellen hoe lang u de medicatie moet innemen en welke dosis u moet vermijden. De dosering die uw arts u geeft, is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder uw leeftijd, hoe lang u al last hebt van impotentie en uw medische voorgeschiedenis. Voor sommige mensen is de ideale dosering één tablet per dag; anderen geven de voorkeur aan twee of drie tabletten per dag.