Weer thuis

Weer thuis

6 juli 2021 Uit Door Remko

Als ik dit schrijf heb ik alweer twee dagen gewerkt, helaas is de vakantie weer afgelopen. Als ik vorige week maandag weer vertrek bij mijn ouders, ga ik verder met de zuiderzeeroute. Het is nog een klein stukje naar de afsluitdijk. Vanaf daar ga ik weer verder met de kustroute. Hierbij fiets ik vaak net achter de dijk, dit vind ik wel jammer want zo zie je niets van de Waddenzee. Wat je wel veel ziet op de dijk zijn schapen en wat ze achter laten op de dijk. ’s Avonds op de camping moet ik regelmatig even mijn fiets schoon maken omdat de er dan niet meer uit ziet

Het weer is wat minder geworden. De eerste paar dagen is het nog wel droog maar het is niet meer zo warm. Woensdag regent het bijna de hele dag, gelukkig is op de camping een kleine ruimte waar ik droog kan zitten. Later blijkt er ook nog een caravan te zijn van de campingeigenaar. Deze wordt nu niet verhuurt, hier kan ik mooi onder de luifel zitten. Gelukkig is het de rest van de week nog goed weer.

Donderdag kom ik aan in Bad Nieuweschans en dit is het einde van de kustroute, vanaf hier ga ik weer richten huis. Op vrijdagmiddag kom ik weer thuis. en zit mijn fietsvakantie er na 2400 kilometer weer op. En op zaterdagmiddag haal Xantos, mijn kat, weer op. Hij is 5 weken uit van huis geweest bij mijn zus.

De route van de afgelopen dagen:

En hier de totale route: