Rustdag

Rustdag

3 juli 2022 Uit Door Remko

Vandaag heb ik een rustdag, ik zit hier op een kleine camping in Stege. Vanmorgen een kleine wandeling gemaakt door het stadje en wat boodschappen gedaan.

De afgelopen dagen was het lekker fietsen, waarbij ik gisteren een van de mooiste etappe heb gedaan. Hierbij zaten een paar leuke klimmetjes. Ze waren gelukkig niet lang maar wel zo nu en dan erg stijl. Ook ging ik mooi langs de kust en zo nu en dan door het bos. Ook heb ik gisteren het meest oostenlijkste van de route gehad, vanaf nu gaan we weer richting en westen.

Gelukkig heb ik een boekje van de route waarop ik kan zien waar de campings langs de route liggen. Het wil nog wel eens voorkomen dat er flinke afstanden tussen de campings zitten. Hierdoor stop ik wel eens eerder dan ik eigenlijk wil omdat de afstand tot de volgende camping dan weer te groot is.

Over het algemeen heb ik geen klagen over het weer, meestal een lekker zonnetje en een aangename temperatuur om te fietsen. Alleen afgelopen vrijdag heb ik mijn regenkleding aan moeten doen, gelukkig werd het ’s avonds droog.

De afgelegde route: